Kom meer te weten over onze nieuwste producten! – Baby MinnieBee
Kom meer te weten over onze nieuwste producten!

#Anti-klit, #Arganolie, #Baby, #Baby&Curls, #Babyverzorging, #Bodywash, #Condtioner, #Detangling, #Gezond haar, #Haar olie, #Haarserum, #Hair&Care, #Krullen, #Natuurlijke ingrediënten, #Organic, #Papaya, #Serum, #Shampoo, #Verzorging, #Verzorgingsproducten, #Vitamie E -

Kom meer te weten over onze nieuwste producten!

Over onze producten 

MinnieBee Baby & Curls is een productlijn met verzorgingsproducten voor jouw kindje. Met als doel een zorgvuldig geselecteerde verzorgingsproducten  met 100% natuurlijke ingrediënten, waarmee onzuiverheden worden verwijderd zonder de structuur van haar en huid van jouw kindje te beschadigen

"Voor een natuurlijke verzorging voor jouw kindje, vandaag en voor altijd"

2-in-1 Body Wash 250 ml

Voor de bescherming van het haar en huid van jouw kindje is de juiste shampoo, die natuurlijke ingrediënten bevat aan te raden, om zo irritaties voor jouw kindje te voorkomen. Deze extreem zachte haar- en body wash is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zoals Vitamine E, Argan olie en Castor olie.

2-in-1 Body Wash

Detangling Conditioner 250 ml 

De conditioner créme is rijk aan vitamine, die perfect is voor alle haartype. Zelfs voor droog haar met een iets harder structuur. 

Deze rijkelijke en creamy conditioner zorgt ervoor dat klitten in het haar makkelijke te verwijderen zijn. De conditioner verzorgt het haar van uw kindje tot in de puntjes en geeft de krullen van uw kindje weer een natuurlijke glans en structuur.

Deze extreem zachte Ultimate Detangling Conditioner is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten,

zoals Vitamine E, Argan olie en Castor olie.

 Conditioner Detangling

Edge Control 50 ml

Onze Edge control is speciaal gecreëerd voor de ontwikkeling van sterk, mooi en gezond haar. De formule bevat de beste Virgin olijfolie en kruidenextracten, die generaties lang worden gebruikt om het haar te versterken en te beschermen. 

De Edge control heeft naast de extra hold ook een zachte en beschermende functie, die zowel haar als hoofdhuid helpt verzachten en hydrateren

Edge control extra hold

Hair Serum 30 ml

Deze natuurlijke haarserum van MinnieBee Baby & Curls heeft een voedende werking, die het haar van uw kindje een ultieme verzorging geeft. De Serum kan gebruikt worden om het haar van uw kindje te stylen, maar is ook te gebruiken als leave-in conditioner. De serum is rijk aan natuurlijke oliën en  Vitamine E. Dit geeft het haar van uw kindje niet alleen extra voeding, maar draagt ook bij aan een betere elasticiteit en voorkomt pluizig en statisch haar. Bescherm het haar van uw kindje tegen ongewenste situaties, zoals breuk, droogte en onhandelbaarheid met deze favoriete leave-in moisturized hair serum.

 Hair Serum

Hair Oil 30 ml 

De Moisturizing hair oil werkt voedend en verzorgend en beschermt zowel het haar als de hoofdhuid van uw kindje. Daarnaast geeft het een zijdezachte structuur en natuurlijke glans. De olie is rijk aan vitamine, bevat geen minerale olie en is vrij van kunstmatige kleuren en geuren. Het gebruik van natuurlijke oliën en vitamine stimuleert de groei van het haar van uw kindje.

Rijke thee zaad extract om te helpen bij het herstellen van dun haar, behouden van natuurlijke vochtbalans, voeden van het haar, herstellen van droog haar, verzorgen van gladde haarvezels.

Hair Vitamin Oil

Download de brochure hier en lees nog meer over de collectie!

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd