Babies care – Baby MinnieBee

Babies care

MinnieBee Baby & Curls collectie

 
 

NEW COLLECTION MinnieBee Baby & Curls 

"Voor een natuurlijke verzorging voor jouw kindje, vandaag en voor altijd"

MinnieBee Baby & Curls is een productlijn met verzorgingsproducten voor jouw kindje. Met als doel een zorgvuldig geselecteerde verzorgingsproducten  met 100% natuurlijke ingrediënten, waarmee onzuiverheden worden verwijderd zonder de structuur van haar en huid van jouw kindje te beschadigen

 

2 in-1- Shampoo Body Wash

Het is belangrijk dat een lichaamsverzorgingsproduct voor zowel haar als huid een zacht structuur heeft en geen irritaties veroorzaken bij uw kindje. Bij baby’s is de pH-waarde van de huid niet direct stabiel en optimaal. Het is dus belangrijk dat het tere huidje van uw kindje voorzichtig en op een natuur mogelijke basis wordt verzorgt.

Vanaf het moment dat uw kindje haartjes krijgt, is het belangrijk om deze haartjes op de juiste manier te verzorgen. Hoe ideaal is het dan als je voor zowel haar als huid een 2-in 1 Shampoo Body Wash kan gebruiken! 

 

 

 


Hair Oil 

De Moisturizing hair oil werkt voedend en verzorgend en beschermt zowel het haar als de hoofdhuid van uw kindje. Daarnaast geeft het een zijdezachte structuur en natuurlijke glans. De olie is rijk aan vitamine, bevat geen minerale olie en is vrij van kunstmatige kleuren en geuren. Het gebruik van natuurlijke oliën en vitamine stimuleert de groei van het haar van uw kindje.

Kenmerken: Rijke thee zaad extract om te helpen bij het herstellen van dun haar, behouden van natuurlijke vochtbalans, voeden haar, herstellen van droog haar, verzorgen van gladde haarvezels

Voordelen: voeden en verzachten haar, verminderen kwetsbaarheid, maakt het haar zacht en glad, gemakkelijk te kammen en geeft een glanzende look.

 

 

Edge Control

Onze Edge control is speciaal gecreëerd voor de ontwikkeling van sterk, mooi en gezond haar. De formule bevat de beste Virgin olijfolie en kruidenextracten, die generaties lang worden gebruikt om het haar te versterken en te beschermen. De Edge control heeft naast de extra hold ook een zachte en beschermende functie, die zowel haar als hoofdhuid helpt verzachten en hydrateren.

 

"Met een exotische geur van fruitige papaya abstract"

 

Hair Serum

Deze natuurlijke haarserum van MinnieBee Baby & Curls heeft een voedende werking, die het haar van uw kindje een ultieme verzorging geeft. De Serum kan gebruikt worden om het haar van uw kindje te stylen, maar is ook te gebruiken als leave-in conditioner. De serum is rijk aan natuurlijke oliën en Vitamine E. Dit geeft het haar van uw kindje niet alleen extra voeding, maar draagt ook bij aan een betere elasticiteit en voorkomt pluizig en statisch haar. Bescherm het haar van uw kindje tegen ongewenste situaties, zoals breuk, droogte en onhandelbaarheid met deze favoriete leave-in moisturized hair serum.

 

 

 

 

Kenmerken:

  • Verbetert de elasticiteit van het haar
  • Stimuleert haargroei en herstelt haaruitval
  • Maakt het haar zacht en makkelijk te kammen
  • Geeft een glanzende look
  • Verminderd kwetsbaarheid

Onze gehele productenlijn is vrij van SLS/ SLES, parabenen, fenoxyethanol en kleurstofvrij. Daarnaast zijn onze producten ook 100% Toxine- en sulfaatvrij.