Retourneren – Baby MinnieBee

Retourneren

Annuleren en Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@baby-minniebee.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

RETOURFORMULIER  

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

 

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

 

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

 

Retouradres:
2497 ZW, 11

'S-GRAVENHAGE

 

 

PERSOONSGEGEVENS
 
ORDERNUMMER:              _____________________
 
NAAM:                                _____________________
 
E-MAIL ADRES:                 _____________________
 
TELEFOONNUMMER:       _____________________
 

 

INHOUD          ARTIKELOMSCHRIJVING                 AANTAL                     

                       

                       

                       

                                  

 

 
REDEN VOOR RETOUR                    
  • Verkeerde maat
  • Verkeerde artikel
  • Beschadigd ontvangen
  • Niet naar wens
  • Anders:__________________
 
GEWENSTE RETOURAFHANDELING
  • Omruilen voor maat:_________
  • Omruilen voor artikel:__________
  • Omruilen voor nieuw exemplaar:__________
  • Geld terugstorten op rekeningnummer (IBAN):_____________________